keskiviikko 20. helmikuuta 2008

SNY postia

Helmikuu ei ole vielä edes kunnolla yli puolivälin ja SNYltä tuli jo toinen lähetys. Ja lisää on kuulemma tulossa ihan lähiaikoina. Kiitos ihanasta yllätyksestä!


Miten osuvaa - juuri äsken ihastelin Atziinan raitasukkia ja lankapiirakkaa. Huolimatta edellisessä postauksessa tunnustamastani raitasukkalankaongelmasta lienen olla lähes pakotettu kokeilemaan. Jos raidat on itsetehtyjä, kyseessä ei ole uuden raitalangan hamstraaminen, eihän?

SYNn edellisessä paketissa heittämää haastetta olen myös miettinyt kovasti. Ihan ekana mulla tuli mieleen slipari. Johtuen varmaan siitä että yritin metsästä kaupasta sellaista, mutta totesin että joudun varman itse tekemään, kun ei löydy mieluista. Ehkä ei kuitenkaan tämä lanka, voisi jäädä värinsä puolesta käyttämättä. Väri on kaunis, mutta haasteellinen, ainakin mun omassa käytössä. (Mulla on kyllä ollut joskus vuosia sitten tuon värinen villakangastakki ja pidin siitä kovasti.)

Seuraavaksi kerä kuiskutteli palmikoita. (Palmikoiden huovuttamista on kyllä pakko kokeilla jos ei muuta, niin mallitilkun verran.) No, mallitilkkuja luvassa heti kun viittä vaille valmis villapaita pääsee puikoilta ja sen jälkeen on aika päättää, miksi tuo lanka haluaa muotoutua. Pipo, kassi (o-ou), nalle?

Ei kommentteja: