lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kummituksista UFOihin

Jos oli edellisessä postauksessa kummituksia liikkeellä niin tämä on kyllä jo kaikkien kummitusten ja UFOjen äiti, oikein emoalus.
Ja tämä täti kävi sen kimppuun rohkeasti ja päättäväisesti. Aseenaan upouusi viipsinpuu, joka löytyi "melkein paikallisesta" eli Taitoshop Maakarista Oulusta. Olin todella iloisesti yllättynyt moisesta löydöstä. Myyjä sanoikin, että joku asiakas sellaisen oli pyytänyt tilaamaan ja samalla oli tilattu muutama kappale hyllyyn. Ei kuulemma himuinen ole menekki. Mutta tämä olis nyt onnellinen.

Niin, se UFO. Kyseessä on neuletakki Kotiväestä, aloitettu keväällä 2001 ja jäänyt kesken esikoisen ilmoiteltua tulostaan. Niukkalinjainen takki ei olisi enää mahtunut pyöristyvien muotojen päälle. Jossain vaiheessa jatkoin sitä sitten siihen vaiheeseen, että enää nappilistat puuttuivat.

Pari vuotta sitten FUFO tempauksen aikoihin kaivoin takin jälleen esille ja neuloin hihanpyöriöt uusiksi. Parani huomattavasti. Mutta ei muuttanut sitä tosiasiaa, että rintavalle ihmiselle ei mielestäni sovi tiukka ribbineuleinen takki. Rintavarustus kun oikein pomppaa esille, kun joustimet venyy ja paukku niiltämain. Väristäkään en ollut oikein varma. Sinne vaan takaisin laatikon pohjalle.

Kunnes kevään Phildarin kansikuvaneule iski kuin sata volttia.

Mallitilkku on jo neulottu ja purkulangat odottelevat narulla kuivumistaan.

2 kommenttia:

Neili kirjoitti...

Minulla oli sama homma viime viikolla.Tosin puratin jo käytetyn villatakin, mutta väri lähenteli violettia. Kiva nähdä, että blogeissa osataan purkaakin.

Anonyymi kirjoitti...

Eletään toivossa, että satavolttinen jatkuu. Ainakin kuva lehdessä on todella houkutteleva!