maanantai 6. huhtikuuta 2009

Suklaalakusukat

Suklaalakusukat on vihdoin valmiina. Hidasta on ollut näiden valmistuminen, Ravelryn mukaan aloitettu jo tammikuun 4. päivä. Saaneet väistyä milloin minkäkin projektin tieltä.

Ihmettelen miksi. Tykkään näistä sukista ja pidän villasukkia joka päivä. Varsinkin näitä ohuita, joita pidän ainoina sukkina töissäkin pitää myös olla riittävästi kun niitä joutuu pesemäänkin välillä. Ja kuluvatkin kengissä.

Lähes joka kerta kun tartun 2,5 mm sukkapuikkoihin ja hyvään perus-sukkalankaan tuntuu todella hyvältä - nämä istuu mun käteen, ja kuitenkaan ei meinaa tulla valmista. Lieneekö syynä se, että tällaista perussukkaa neuloessa ei tule sitä matkan varrella iskevää jännitystä ja epäilystä että tuleeko näistä sittenkään hyvät, ei mitään hirvittävää halua nähdä ne äkkiä valmiina kun jo aloittaessa tietää millaiset niistä tulee. Eikä nämä mitenkään erityisen mediaseksikkäätkän ole, tuskin viitsii edes blogata yhtä sukkaparia.

Lanka Regia 4-fach, puikot 2,5 mm. Kulutus 76 g, mustaa täysi kerä, ruskeaa vähän reilu puolikas. Kohtuu hyvin marinoituja lankoja ovat nämä ja päätyvät lopulta huhtikuun saldoon.

2 kommenttia:

Laura L kirjoitti...

Mulla on ihan sama meininki tavallisten sukkien teon kanssa.. Niin kotoisaa, mutta joskus niin vaikeaa. Hyvä väriyhdistelmä!

Anonyymi kirjoitti...

Eikö paketti tosiaankaan ole vielä tullut perille??? Se on lähetetty torstai-aamuna... Laitoin perjantai-aamuna myös maksikirjeenä lähtemään toisesta postista toisen maksikirjeen, ja se oli ollut perille eilen... Outoa. Toivottavasti tänään löytää jo perille...=)
terv. Vielä hetken salainen Ravelryvaihtoystäväsi