sunnuntai 16. elokuuta 2009

Eunice

Kesän nämä kulkivat mukana vähän siellä sun täällä. Pikkuhiljaa etenivät milloin puistonpenkillä, milloin autossa tai leikkipuiston reunalla. Ei mikään paras mahdollinen reissuneule, sillä ohjetta piti kuljettaa mukana, sen verran hitaasti jäi kalloon. Varsinkin kun neuloi pienissä pätkissä, vähän kerrallaan. Havaitsin myös että valkoinen puuvilla ei ole ehkä paras mahdollinen lankavalinta reissuneuleessen, valmissa sukissa oli havaittavissa parikin likarantua. Kuvassa eivät kuitenkaan erotu.


Malli on jälleen CookieA:n Sock Innovation kirjasta ja nimeltään Eunice. Varteen tein 3 kuviokertaa ohjeen kahden asemesta. Lanka Rellana Flotte Socke Baumwolle (80 % puuvillaa, 20 % polyamidia) ja puikot pikkiriikkiset 2 mm. Saas nähdä keksinkö sit itseneulotuille puuvillasukille käyttöä.

12 kommenttia:

Pirjo kirjoitti...

Kylläpä on nätit sukat, kyllähän noille käyttöä keksisi.

Gabri kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihanat sukat!

Onnistuisikohan nuo normaalista sukkalangasta?

Mitenkähän sitä helpoiten oppisi lukemaan noita englanninkielisiä ohjeita? Englanti taipuu kyllä, mutta jotenkin niitä on kauhean vaikea seurata ja kaikki ihanat mallit on englanniksi....

Taina kirjoitti...

Eunice ohje oli muistaakseni alunperin ihan normaalille sukkalangalle, ei hyvin varmasti onnistuu.

Rohkeesti vaan niiden englanninkielisten ohjeiden kimppuun, ei ne pure! Termistöhän toistuu kun alkuun pääsee ja hyvin samantapaisia ohjeenkirjoitustapoja käytetään myös suomenkielisissä ohjeissa.

Alkuun voisin suositella esim. juuri CookieA:n ohjeita, sillä niissä on kaaviot ja ohjeet on muutenkin todella hyvät ja selkeät.

Quickstep kirjoitti...

Hiljaa hyvä tulee. Pätee hienosti sun upeisiin sukkiin :)

MariL kirjoitti...

Kauniit sukat! :)

Tess kirjoitti...

Nätit sukat!

Mulla on itellä työn alla polvisukat luonnonvalkoisesta puuvillalangasta ja vasta mietin sitä, että miten niitä uskaltaa ikinä laittaa edes jalkaan (jos valmistuvat). Nehän on likaiset hetkessä.

Villikissa kirjoitti...

Kauniit sukat.
Minäkin olen tässä pohdiskellut, josko uskaltaisin kokeilla jotain englanninkielistä ohjetta. Tuntuu, että noissa eng. kielisissä lehdissä on kauniinpia malleja kuin näissä kotimaisissa.

Seijasisko kirjoitti...

Todella kauniit sukat.<3

Pirena kirjoitti...

Edellisessä postauksessa tosi kaunista lankaa.
Sukat on niiiin ihanan näköiset, kyllä noilla sandaaleissa kesällä kulkee, että näkyvät muillekin.

ammax kirjoitti...

Aivan super-ihanat sukat!!!
Pakkohan tuo(kin) kirja on hankkia!

juli kirjoitti...

Valkoiset sukat on vaihteeksi niin kauniit katsella. Ja mallikin on ihana. Tännekin on kai "pakko" hankkia tuo kirja :-)

Jelho kirjoitti...

Törmäsin sun Ne on vaan sukat ohjeeseen ja ihastuin täysin, ne on todellakin yksinkertaisuudessaan upeat ja varsinkin puhtaan valkoisina :) Eksyin myöhemmin blogiisii ja tietysti jäin ihastelemaan lisää, kiitos, että esittelet nämä meille muille, jään mielelläni seuraamaan blogiasi!