sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Pikku prinsessa

Pikku prinsessa Victoria. Sievä kuin sika pienenä ja kaiken lisäksi tuntuu olevan oikein hyvätapainen. Meistä tuli heti kaverit!Tositoimiin pikkuprinsessa pääsi jo eka iltanaan ja ensitöikseen surruutteli 96 m lisää tätä lankaa. Niin kiva kuin toi pinkki onkin, valmiissa huivissa se ei mun mielestä toimi niinkuin pitäis eli ajattelin sen vielä siitä poistaa ja jatkaa niillä muilla väreillä eli harmaalla ja sinisellä. Myttykuvassa vielä OK, mutta tekee muuten aika hillittyyn huiviin typerän kirkkan raidan.Vielä muutama sanaen siitä Victoriasta. Alunperinhän olin sitä mieltä, että en tarvitse varsinaisesti matkamallia ja haaveilin Victorian isosiskosta, Juuliasta. Haaveilin, ja haaveilin, en saanut aikaiseksi tilata eli ehkä se ei kuitenkaan ollut ihan sitä mitä halusin?Nyt olen rehellisesti sitä mieltä, että tuo kokoontaitettavuus on loistava ominaisuus myös kotikäytössä. Vanhan rukin kanssa sai aina vähän jännittää, mitä lapsukaiset on saaneet aikaan, jos ketruukset jäi rullalle kesken. Tästä nappaan kehrän pois ja rukin laukkuun. Ja jatkan seuraavalla kerralla siitä mihin jäin. Lapset tykkäävät siis myös tästä rukista.

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onnea pienen prinsessan johdosta! Minustakin kokoontaitettavuus on hyvä ominaisuus rukissa.

Soile kirjoitti...

Onnea Victorian äiteelle! Kiva kuulla että rukki oli sellainen mistä pidät, koska voisihan se "hieman" harmittaa jos ei olisikaan ollut passeli.

minä taidan jatkaa omani kanssa, se on niin kiltisti totellut minnuu. Vaikkei se kyllä yhtään haittasi jos senkin voisi välill äpistää kasaan kun ei ole käytössä.

Pirena kirjoitti...

On se kaunis tuollainen uusi rukki, mutta aika erikoisen näköinen vanhaan verrattuna.