perjantai 30. heinäkuuta 2010

Tennarisukka

Ohoh, onpas edellisestä päivityksestä vierähtänyt aikaa. Neulottu täällä on puikot sauhuten, mutta mitään ihan valmista ei ole esitellä. Kesä ja helle ei vie neulomisintoa, mutta viimeistelyhalut se tuntuu tappavan. Miksi vaivautua, kun ei sitä villapaitaa voi kuitenkaan pistää päälle eikä sukkiakaan juuri tarvita?

Yksi uusi neuleohje on kuitenkin valmiina. Sille kun oli deadline, kuvat piti olla 18. päivä ja ohje viimeistään 1. 8. (Sukkaohje osallistui Ravelryssä Kahelihaasteeseen). No, ohjetta vartenhan ei välttämättä tarvita kahta sukkaa, vai mitä? Ainakaan kahta samanlaista.


Parasta kesässä on paljaat varpaat. Joskus on kuitenkin pakko käyttää kenkiä ja jotkut kengät hiostavat yksinkertaisesti liikaa, jotta niitä voisi pitää ilman sukkia. Tennarisukat suojaavat sopivasti kenkiä ja varpaita hiostamatta kuitenkaan liikaa.


Nilkasta aloitettavien sukkien kantalappu on jätetty tarkoituksella normaalisukkaa matalammaksi, jolloin sukan suu jää avaraksi. Jalkapöydän yksinkertainen mallineule syntyy oikeilla ja nurjilla silmukoilla, sukan pohja on sileää oikeaa.

Täältä se löytyy.

Edit. Linkki korjattu.

10 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Onpas hauska sukkamalli. Pitääpä kokeilla. Voi, tuo linkki ei näytä toimivan.

Emma kirjoitti...

Kivannäköiset!

Anneli kirjoitti...

Kivat matalavartiset sukat, ja varmaan mukavat jalassa :)

Kati kirjoitti...

Hyvännäköiset sukat! Täytyypä kokeilla.

MariL kirjoitti...

Kivat sukat! :) Minä muuten en kulje edes kesällä koskaan paljain varpain, en sisälläkään. ;) Suihkussa käyn ilman sukkia. :D Ja ulos mennessä aina kengät, jopa omalla parvekkeella käydessä, kesälläkin.

anpali kirjoitti...

Ovatpas yksinkertaisen kauniit. Täytynee kokeilla.

Ladetsu kirjoitti...

Malli on kaunis. Aloitin neulomaan jo perjantai-iltana heti kun huomasin ohjeen ilmestyneen. Näitä taidan tehdä useamman parin. :)

Marika kirjoitti...

Oi, kiva malli !! Mun jalkapohjat ja kantapäät ei tykkää noista peruspuuvillasukista, joten on tullut tikuteltua muutamat tennarisukat. Tää malli menee varmasti testiin sillä istuvuus varmasti parempi. Kiitos !

Keppiheppa kirjoitti...

Nämä on kyllä söpöt sukat =)

Kati K. kirjoitti...

Kiitos ohjeesta. :) Tein kaksikin paria ja tämmöisiä tuli: http://helemenkerraaja.blogspot.fi/2014/06/kesaisia-nilkkasukkia.html