perjantai 22. heinäkuuta 2011

Kirjoneulotuttaa

Phildarilta oli ilmestynyt syksyn kuvastot. Kirjoneuleita näyttää löytyvän niin naisten, lasten, kuin isompien lastenkin kuvastosta. Eniten jäi mieleen kuitenkin kummittelemaan tämä:


Tahtoo kirjoneulehuivin! Pitäiskö tempaista, tilata lehti ja etsiä mallin mukaiset värit? Kuvan värit on kauniit, mutta ei ehkä kuitenkaan minun värejäni. Vai kaivelisko lankalaatikoita ja tekis jotain sinne päin?


Edellisessä kuvassa lankojen paksuudet ja tekstuurit vaihtelee jonkin verran, alla olevat olis kaikki suurinpiirtein samaa vahvuutta ja laatua.


Vai mennäkö vähän värikkäämmälle linjalle? (Kuvassa kohtuu kattava otos mun yksivärisistä sukkalangoista vahvuudessa 420 m/ 100g.)

5 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Luulen, että kirjoneuleet on tulossa aikamoisella vyöryllä. Ehkä folklorekin vähitellen palailee.

Hassua, että olen melko lailla samanlaista kaulaliinaa meinannut. Ravelryssa oli myös monenlaista.

Olisko luonnonläheiset varit syksyä kohden...?

outi kirjoitti...

Sinä mitään Phildareita tarvitse. Teet paremman, ihan varmasti, tuumimalla itse. Vaikka kiva on tuo kuvankin, mutta silti. Huomaatko, että luottamus on täällä kova?:D

mokkakissa kirjoitti...

Juu ei nuo langat riitä alkuunkaan. On sun ihan pakko mennä lankakauppaan ja ostaa monta kassillista varmuuden vuoksi. Ja eri paksuuksia kun ei tiedä mitä tahtoo. Sitä paitsi noita voi tarvita johonkin ja siksi on tärkeää säästää niitä vielä monta vuotta :D

Anonyymi kirjoitti...

"Jotain sinne päin" kuulostaa hyvälle :)
Eri vahvuisia lankoja käyttämällä voisi saada huiviin vähän rouheamman ilmeen.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla puuttuu varastoista melkein kokonaan turkoosi 8o
äkkiä nyt lankakauppaan ettei tuu hivenaine puutoksia