maanantai 29. elokuuta 2011

Seuraavaksi

Outi kysyi kommentissaan, että mitä seuraavaksi. No sitä seuraavaksi, että nyt se on liian leveä. Pesussa kävi just niinkuin pyöreälle (monisäikeiselle) superwashlangalle tuppaa käymään: venähti. Tai jos kauniimmin sanotaan, niin rentoutui ja kasvoi pesussa. Hihoihin tuli juuri sopivasti lisää mittaa, helma on liian leveä.

Ois tuon leveysongelman voinut kyllä huomata jo kahdessa edellisessä yrityksessä, mutta kun en ilmeisesti vaan halunnut sitä myöntää. Kesällä oli vähän turvonnut olo ja tuli varattua vähän liikaa kasvunvaraa tuohon helman. Pah. Säkki. Muotoiltu, mutta silti säkki.

Valokuvaan sen sais vielä asettumaan kauniisti, mutta kun ei tunnu päällä kivalta. Mitäpä sitä ihminen sellaisella villapaidalla tekisi. Nyt harkitaan steekkaanko vai puranko.

2 kommenttia:

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Mitä jos teet "norjalaiset"? Eli otat sisään ihan ompelukoneella, aivan kuin olisit vahvistamassa leikatun hihan reunaa? Ja siten ompelisit vielä varsinaisen sauman käsin samalla langalla kuin paita? Eli sisään otto, kuten ommellessa. Tosin siitä ei sitten ole enää koskaan paluuta takaisin, ja sauma jää pököttämään jonkin paksuisena.
Pidän peukkuja joka tapauksessa!

outi kirjoitti...

Tämä on jotakin ihan kamalan kurjaa ja toisaalta jo jotenkin kiehtovaa. Miten monta kertaa se voi takuta? Ja tuollainen tekijäihminen kuin sinä? Tämä antaa kyllä perspektiiviä omaan säätämiseen.. Kyllä sinä jonkin ratkaisun keksit; jotenkinhan tuolta on jo otettava luulot pois. Tsemppiä!