sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tour de Fleece 2012

Eilen se alkoi: Tour de Fleece 2012! Allekirjoittanutkin lähti ensimmäistä kertaa mukaan tourille. Tähän mennessä on ollut jo aloittaessa tiedossa pidempi lomareissu tourin ajalle, jolloin päivittäinen kehrääminen olisi ollut todella hankalaa. Tänä vuonna loma on sen verran myöhempään, että se ei sotke osallistumista, toivottavsti ei tule myöskään pidempiä työreissuja.

Tavoitteena olisi tehdä jotain tälle kasalle.

Monen värisiä merinovilloja, osittain jo karstattu sekaisin. Perjatai-iltana pidin treffit karstamyllyn kanssa, lopputuloksena 18 kpl tällaisia palleroita, à 21 g.

Lauantaina aloitin jälleen mallitilkkuillen.

Isompi lappunen on samoista säikeistä kolminkertaiseksi kerrattua, pienempi kaksinkertaista. Kuten tavallista, pidän 3-säikeisestä enemmän. 2-säikeisenä saattasisi riittää pieneen villatakkiin, 3-säikeisineä pitää keksiä jo jotain muuta. Kertaus jonkun yksivärisen kanssa lisäisi kyllä metrejä kivasti. Jostain syystä en onnistu näkemään tätä raidoitettuna mikään toisen kanssa, vaikka muuten kaikkialla raitoja näenkin. No, jospas nyt ensin keskittyis kehräilemään noita säikeitä.

Ei kommentteja: