torstai 3. tammikuuta 2008

Muutto

Uusi vuosi - uudet kujeet.

Kuten aika moni muukin aloin uuden vuoden kunniaksi pohdiskella omaa blogaamistani: mitä, missä ja miksi. Aloitin alunperin blogin pitämisen dokumentoidakseni tekemiäni juttuja, itselle muistiin ja ehkä vähän muidenkin iloksi. Välillä päivityksiä on tullut hyvinkin tiheään, välillä on ollut vähän pidempiä taukoja.

Dokumentoimisen tarve/ halu sinäänsä ei ole hävinnyt mihinkään, mutta jatkossa ajattelin käyttää pääsääntöisesti Ravelryä siihen tarkoitukseen. (Löydät minut sieltä nimellä Taina.) Blogissani keskityn enemmän erityisten töiden esittelyyn ja muiden rakkaaseen harrastukseen liittyvien asioiden käsittelyyn.

Muita miettimiäni asioita on ollut esimerkiksi blogin kieli. Ainakin toistaiseksi aion kuitenkin pitää blogini täysin suomenkielisenä ja räveltää englanniksi. Työssäni käytän jatkuvasti kirjoitetuna kielenä "huonoa englantia", joten edes muutaman suomenkielisen sanan kirjoittaminen silloin tälltekee hyvää.

Bloggeriin muutin ihan kokeilun halusta. (Vanha blogini löytyy siis Vuodatuksesta.) Muutto on periaatteessa tehty, mutta kuten niin usein reaalimaailmassakin osa tavaroista on vielä pahvilaatikoissa ja taulut ripustamatta; sätelen sivupalkkia ja ulkoasua pikkuhiljaa.

Ei kommentteja: