lauantai 19. tammikuuta 2008

Pitäis, pitäis

Alunperin appiukolta lienee tarttunut meidän perheeseen sanonta "Pitäis, Pitäis - pitäis olla Perhossakin viinakauppa, mutta kun ei ole". Erittäin käyttökelpoinen aina kun joku valitteelee kuinka pitäis tehdä/saada sitä tai tätä, yleensä ilman pienintäkään aikomusta tehdä asialle oikeasti yhtään mitään.

Mun tämänpäiväinen pitäis olis päätellä langat jo viikko sitten valmistuneesta villapaidasta. Sit se pitäis pestä/ kostuttaa tai höyryttää ja muotoilla. Niin ja tietty kuvata ja blogata ja ... ja ...

Pitäis, pitäis - pitäis olla Perhossakin viinakauppa, mutta kun ei ole.

Toinen pitäis on lankakauppa. Siis pitäis olla Haukiputaalla lankakauppa, vaan kun ei ole. Säästökuopasta saa toki Novitaa, mutta muuten armas kotikuntani on enemmän kunnostautunut ristipistojen (oikein kaksin kappalein!) ja nappikaupan saralla. Eikö joku voisi ottaa myyntiin vaikka Garnstudion lankoja, niitä kun ei taida Oulustakaan saada tällähetkellä mistään?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sny lähtee käyntiin ja joo, raverlyyn on pääsy... Eli voin sieltä kuikuilla mitä sulla on ja mitä vielä halajat :)

Anonyymi kirjoitti...

Kirjokkaan omistajan kanssa oli viime syksynä puhetta, että hän voisi mahdollisesti ottaa jotain neulelankoja myyntiin, mikäli olisi kysyntää. Kannattaa siis sieltä kysäistä tuota lanka-asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyyjärvelläpä on viinakauppa...ja sen kyllä huomas,kun se tuli:)