maanantai 28. huhtikuuta 2008

Mikä on laidallinen ja sanoo mul-mul?


Päiväkodin naamiaisiin piti saada jotain päällepantavaa. Äiti sanoi, ettei osaa tehdä Raymania (koska ei tiedä miltä se näyttää). No, tiikeri olis kuulemma ihan kiva. (Kaavat muokattu Ottobre 4/2005 toppahaalarista.) Sekä saaja että tekijä ovat tyytyväisiä.


Pikkusisko sai jämäkankaista tiikerilakin ja irtohännän (kiinnitetty kuminauhaan jonka voi pujottaa vyötärön ympärille). Isoveli halusi lainata häntää ja nukkui viime yön se päällä. Äiti mietti, että vois tehdä hienon vaikutuksen kun täräyttäis samanlaisessa asussa töihin.

5 kommenttia:

upa kirjoitti...

Upea tiikeri!

Pami kirjoitti...

No, on tosi upea tiikeli :-)

Ihanaa luovuutta. Tästä saan taas vinkkiä neidin penkkaripäivään, joskus sitten... :-)

Kirsi kirjoitti...

Wau! mikä tiikeri. voisihan sitä vapun kunniaksi töihinkin pukeutua.

Marika kirjoitti...

Vähän makee puku !! Vaikutus voisi tosiaan töissä olo jokseenkin mieleen painuva ! Itse lupasin palkita omista työntekijöistä huomenna parhaiten pukeutuneimman.
Meillä ovat lapset oppineet myös että naamiaisiin aina äiti tekee jotain jännää. Nytkin on vähän prinsessa -puku vielä vaiheessa...

Ixu kirjoitti...

U-P-E-A!

Itse menin siitä mistä aita on matalin ja ostin keskimmäiselle kissanaamarin (musta) ja aion pukea tytön mustiin vaatteisiin huomenna. Lisäksi soppaan tulee niinikän irtohäntä joka on puikoilla tällä hetkellä. Jämämustat saa siihen kivasti hukattua... Taidan kuitenkin tehdä pään valkoiseksi...