keskiviikko 28. toukokuuta 2008

SNYYYYYYY

Nyt se sitten loppui tältä keväältä - Salainen neuleystävä kierros nimittäin. Sain viimeisen paljastuspaketin tällä viikolla ja se oli kyllä ylitsevuotavan runsas! Kiitos!

Toivomani Vogue Knitting ja Sata kansanomaista kuviokudinmallia. Toiset metsästää tätä kissojen ja koirien kanssa, mulle se vain tulla tupsahti, kun mainitsin jotain kirjoneuleista. :)


Sukkalankaa. Voisikohan tuo Alpacakin olla sukkalankaa - ainakin se on taivaallisen pehmeää, jos vaikka unisukiksi.

Hemmottelua niin neulojan makuhermoille, jaloille kuin käsillekin. Eli teetä, suklaata, kanuunankuulia (tuo chili suklaa on (oli...) muuten taivaallisen hyvää! ), käsivoidetta ja pari proetablettia jalkakylpyä varten.


Ja ei kun lisää. Pussillinen nappeja ja haarukkapitsihaarukka. Ystäväni tyttärien tervehdykset (mielettömän ihania lampaita ja kääntöpuolella neuleaiheiset sloganit: "neulo joka päivä" ja "neulominen tekee suuren onnen meille kaikille").

Kaikesta tästä ja aiemmista paketeista saan kiittää Ixua!


Jostain merkillisestä syystä mulle tuli mieleen epäillä Ixua ihan tässä loppumetreillä. Ixuhan koeneuloi ja kommentoi Paraphernalia sukkaohjeeni, mutta siinä vaiheessa ei vielä epäilykset heränneet, mutta kun huomasin Ixun Raverly profiilista paikkakunnan samaksi, mikä oli ollut ensimmäisen paketin lähtöpaikka (postin paketin seurannan mukaan) alkoi epäilykset herätä.

Omakin yllätettäväni saanee viimeisen paketin lähipäivinä...

2 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

:)

Kiva että tämä paljastuspaketti ylitti toiveitasi, tai likimain ainakin. Tosiaan silleen pikkiriikkisen vihjailin tuossa hiukan ennen kierroksen päättymistä ja taisin tosiaan paljastua :) Mutta tuskin kuitenkaan liian aikaisin.

Raudaskylän kyläyhdistys kirjoitti...

Kiitokset tosi ihanasta sukkamallista, neuloin Paraphernalia-sukat anopilleni. Malli on kaunis ja ohje perusteellinen.