torstai 16. heinäkuuta 2009

Kukka

Päätön mallimme iloisena esittelee: Kukka (Suunnittelija jälleen kerran Norah Gaughan)

Langaksi valitsin ihanan kesäisen pellavan, Katia Lino ja sitä kului vajaa 300 g. Mallineule on ainaoikeaa kahdella erikokoisella puikolla, mulla tässä 4 ja 5 mm. Tykkään!

Huoh, näinkin voi näköjään käydä kun itseään kuvaa. Aluspaidan pesulappu puoliksi näkyvillä ja kaulakoru niskassa. Takakappaleen malli tästä kuvasta kuitenkin selviää.

Vaihtoehtoisesti liepeet voi solmia myös taakse.


Katsokaapa vielä kerran tuota ensimmäistä kuvaa. Muistaako kukaan niitä 80-luvun loppupuolen holkkihihaisia jättiteepaitoja, jotka huolettomasti sitaistiin solmulle vyötärölle...?

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kaunis!

Villasukka kirjoitti...

Tosi tyylikäs! Ja kyllä, muistan kyllä ne teepaidat ja solmut...

JohannaL kirjoitti...

Tosi kaunis!

annekk kirjoitti...

Tää on kaikin puolin onnistunut. Väri ja sellainen sopiva rentous miellyttävät ainakin minua ihan älyttömästi.

MariL kirjoitti...

Kiva paita! :) Joo, piti vähän aikaa miettiä, mutta me taittiin silloin 80-luvulla sitaista ihan tavalliset t-paidatkin solmuun vyötärölle. ;) Ja sit oli jotain sellaisia paitoja, joista roikkui lipareet, että sai solmia siihen eteen. Itse asiassa mulla taisi olla sellainen vielä pari vuotta sitten käytössä, ennen kuin vein kierrätykseen... ;)

Villikissa kirjoitti...

Kaunis. Ja niin tyylikkään rento. Tuo väri on kuin sinulle tehty.

Muistan itsekkin ne ylisuuret paidat. Sain ilmeisesti silloin niistä ihan tarpeeksi kun en niitä enään halua päälleni. Tytär ihannoi tällä hetkellä juuri tuota 80-lukua, mutta minuun se ei enään iske...

Riikka kirjoitti...

Tosi tyylikäs! Ei voi kun kadehtia...:)

Katri kirjoitti...

Tosi kivan mallinen neule! Itselleni ei tule yhtään 80-luku mieleen, ihan uudelta ja freesiltä idealta vaikuttaa, ehkä aika on jo kullannut muistot...?

anpali kirjoitti...

Tää on kiva!

Toni kirjoitti...

Kaunista katseltavaa. Myöskin toi neule... ;)