keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Joulusiivous

Siirtelin vihdoin kuvia kamerasta koneelle ja tällaistakin sieltä löytyi. Kuvat on otettu joulukuun puolivälissä.
Jos ei joulusiivous muuten maistu, niin ainahan voi järjestellä lankavarastojaan. Etikettikin sattui kohdalleen.
Ostin mutaman lisälaatikon ja siinä ne nyt on. Tai itseasiassa tarkemmin katsottuna tuosta kuvasta sain vielä kaksi laatikkoa vähemmäksi. Nuo kaksi lehtikoteloa puolestaan pitää sisällään lankojen värikarttoja.11 laatikkoa (á 14/ 15 litraa). Sisältää langat ja kehruuvillat. Eli n. 160 litraa/ 12 kiloa ja 35 km.

4 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Heh, mä kävin just eilen ostamassa lisää laatikoita. Samanlainen urakka olisi edessä. Hyvä välillä verestää muistia, että mitä siellä kaapin perukoilla onkaan.

Soile kirjoitti...

koitan pitäytyä vain siinä yhdessä lanka-arkussa, joka on kyllä aika iso. välillä se ei mene kiinni. ja jos ihan totta puhutan niin löytyy niitä lakoja vähän muualtakin. mutta ei puhuta siitä. mutta oikeasti niitä pitäisi vähentää eikä kantaa lisää...

Lilli kirjoitti...

Urakoin saman jutun jo viime keväänä. Eikö ole mukava kun ne on noin esillä ja järjestyksessä? On aina helppoa aloittaa uusi työ ja inspiroitua niiden väreistä ja laaduista.

Pirena kirjoitti...

Minun pitäisi tehdä sama juttu eli inventoida tuo vaatehuone lankojen puolesta. Tein samaisen inventaarin 14 vuotta sitten kun muutimme tähän omakotitaloon. Silloin oli vain puuvillalankoja, nyt on enemmän tullut hamstrattua villaisia.
Vaan hirvittää se aloitus kun ei ole mikään yhden päivän juttu. Tietäisi sitten vyyhdin tarkkuudella mitä lankaa ja kuinka paljon.