sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Vitamiinipommeja

Appelsiini? Mandariini? Aprikoosi? Porkkana?


Omena? Salaatti? Kurkku? Lime?


Merinoa Handpaintedyarn.com:sta. Kolmisäikeinen, navajokerrattu. Vihreässä (Acacia) grammoja 91, metrejä n. 390, oranssissa (Apricot) 96 g ja 420 m. Aavistuksen ohuempaa kuin oli tarkoitus.


Mun tekis niin mieli tehdä näistä sukat. Saiskohan niitä pysymään edes hetken kasassa, jos 2 mm puikoilla tikuttelis mahdollisimman tiivistä pintaa? Aika tiukka kierre näissä kyllä on. Vai pitäiskö kehitellä joku vahvike ainakin teräosaan? Sukkani tahtovat kulua puhki joko päkiästä tai kantapäästä. Yleensä päkiästä.

Ehkä ne vois olla muhkea raidallinen kaulahuivikin? Silloin ei ainakaan tarvitsisi huolehtia kestävyydestä. Pehmeitähän nämä on kuin mikä.

Vielä vähän auringonpaistetta.


Värit on kyllä niin kesäiset, että saattaa jäädä neulomiset ensi kevääseen.

3 kommenttia:

outi kirjoitti...

Terve! Ja sanoppa viisaampana, mitä sinä laitat vahvikkeeksi, jos ja kun sellaista joskus käytät?

Megi kirjoitti...

Elizabeth Zimmermanilla on ainakin Neulojan almanakassa Mokkasiini sukan ohje. Sukkassa neulotaan aina viimeiseksi pohja joka on näin tehden helppo neuloa uudestaan tarvittaessa. Muutama sauma yhteen ommeltavaksi tuossa kyllä tulee.

Marika kirjoitti...

Ihanat värit ! Olen kuullut että vahvikkeeksi voisi laittaa ompelu(kone)lankaa. Se kun muistaakseni on aika usein polyesteriä. Meillä on samanlainen askellus eli munkin sukat kuluu aina ekaksi päkiöistä puhki.