sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Ruuvit löysällä

Siinä minä istuin, kaikessa rauhassa, viimeistelemässä kuopuksen mekkoa. (Hei, se ompelee!) Kun aivan äkkiarvaamatta - klops - tipahti pöydälle jotain.


Ja vielä lähikuva:


Tutkimusryhmälle ei ole vielä selvinnyt tipahtiko se ompelukoneesta vai allekirjoittaneen päästä. Ompelu jokatapauksessa onnistuu edelleen. Tutkimusryhmä olisi kovin kiitollinen, mikäli jollakulla olisi hyviä arvauksia, mistä tuo voisi olla peräisin.

6 kommenttia:

mokkakissa kirjoitti...

Haha:D Veikkaan, että päästä. Näyttää nimittäin vähän varaventtiililtä tai sellaiselta. Suosittelen kuitenkin vierailemaan osan kanssa jossain ompelukoneliikkeessä siltä varalta, että se kuitenkin olisi koneesta...

Hanna kirjoitti...

:-D

Minusta tuo näyttää pyörän venttiililtä. Voisko olla mahdollista että se olis vaan jostain pudonnut sinne koneen sisään...lasten toimesta esim.?

adelheid kirjoitti...

Pyörän venttiililtä näyttää :D

Malin kirjoitti...

Mies kun tietää kaiken (ainaskin itsensä mielestä) sanoi että ventiililtä se näyttää. Tosin vähän kummallinen pyöräventtiliksi. Ehdotti että puhaltaa toisesta päästä ja sit toisesta ja jos ilma menee vain yhteen suuntaan niin sit se kyllä on joku venttiili.

Itseni mielestä se reikä joka kuvassa on oikeassa voisi olla joku kiristys systeemi, mutta en sit tiedä. Mutta jos kone toimii niin laita tuo säilöön. Kyllä se oikea "koti" sille löytyy sit joskus. Ehkä. :)

Lotta kirjoitti...

Onko siinä toisessa päässä semmonen talttapääruuvimeisselin mentävä ura? Jos on eli jos nään oikein, niin voisko se olla langankireyden säätölevyä paikallan pitävä (ja säätelevä) ruuvi? Mun koneessa tuommonen pitää neulaa paikallaan ja kireellä, mutta sen oisit ehkä huomannu, jos neula ei ois kesken kaiken pysyny paikallaan :D.

anpali kirjoitti...

Entäs siitä pöytätasosta? Just siitä päästä joka on pultattu kaapin etulevyyn kiinni, sieltä pöytätason alapinnasta? Tosin kylläkait sen pöytälevyn on voinut pultata ihan vain suorillakin pulteilla... Että ehkä se on sieltä korvien välistä.