sunnuntai 16. marraskuuta 2008

MC TeeKu

Mailman paras oululainen Teekkarikuoro TeeKu saavutti mopokortti-iän eli täytti 15v. Juhlia vietettiin eilen levynjulkistuskonsertin ja vuosijuhlien merkeissä. Ilahduttavasti nykykuorolaiset muistivat meitä vuosien varrella toiminnassa mukan olleita ja kutsuivat mukaan juhliin.

Muutamien ystävien kanssa lyötiin viisaat päät yhteen ja päätettin lahjoittaa mopokortti-ikäiselle TeeKulle mopokypärä ja mopoiluliivit. Liivin taiteellinen ja tekninen toteutus on allekirjoittaneen käsialaa. Heijastinliivien selkämyksessä on kirjottuna kuoron logo kera MC TeeKu tekstin. Tekniikkana käytetty (vapaata) konekirjontaa ja aplikointia. Ja vähän kangastusseja.

Vielä kuva in action:

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahto olla hyvät pilheet...
Entisenä teekkarina tuo teitin oivaltama lahja sai kyllä monta muistoa erinnäisistä vuosijuhlalahjoista mieleeen ja leveän virnistyksen naamalle.

MINNA kirjoitti...

Ihana kuva "mopopojasta". Ja turvallinen idea heijastavaien liivien käyttöön. Kokonaisuutena loistava idea!!! Nauroin kuvaa ihan vedet silmissä. Kiitos päivän piristyksestä.

Denim Blues kirjoitti...

Hei! Ja kiitos...mulla on menossa jokin harmaa-musta -kausi melkein kaikissa kutimissa itelle, lahjaksi kyllä sitten muun väristä. En tiedä olenko käynyt blogissasi ennen, joten menen nyt lueskelemaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Wau! Tosi kivan näköiset liivit =)