keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Uskomattomia projekteja

Olen äimistellyt internetin ihmemaassa mihin kaikkeen ihmiset kykenevätkään. Ajatuksena toisaalta älyttömän kiehtova, toisaalta aivan mahdoton. Vai miltä kuulostaisi esim. 52 sukat vuodessa. Tai 100 tilkkupeittoa. Välillä tuntuu, että kaksi hihaakin samassa paidassa on liikaa toistoa.

Minäkin haluaisin. Haluaisin suunnitella ja toteuttaa - en vain yhtä mekkoa vaan - sarjan, ainakin 12 mekkoa. Haluaisin neuloa taideteksitiilin tai paremminkin 20 sellaista.

Mutta kun pitää olla niin *** käytännöllinen. En mä tarvi mihinkään 12 mekkoa tai 20 seinälle ripustettavaa "torkkupeittoa". Pään pursutessa ideoita en saa aloitetuksi sitä ensimmäistäkään. Kumpaakaan laatua.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tosiaan toisten aikaansaavuus ahdistaa silloin tällöin, kun itsellä on 51. sukkapari menossa tänä vuonna ja jotkut vain suunnitteleveat toinen toistaan hienompia neuleita. Ehkäpä sitä joskus malttaa itsekin rauhoittua aloilleen kynä kädessä eikä ole pakonomaisen sukanneulontavimman kourissa. Viime vuonna taisi valmistua 65 paria, edellisenä 68, vai oliko se toisinpäin...

Suopursu kirjoitti...

Minäkin olen ihmetellen katsellut monien tuotoksia. Miten ne ehtii? Ja monet vielä tosiaan suunnittelee neuleensa, minä tyydyn valmiisiin ohjeisiin. No, ehkä tarkoitus ei ole ahdistua, vaan jokainen saa rauhassa toteuttaa itseään ja käsityökärpästä omalla tavallaan.

Anni kirjoitti...

Tää on kyllä näin..
Mä ainakin koko ajan kysyn itseltäni, että onko tämä turhaa ja tuhlaanko aikaani tähän, voisinko käyttää aikani paremmin. Ehkä semmoiset voisi välillä unohtaakin, ei muuten saa mitään aikaiseksi.