perjantai 29. toukokuuta 2009

Kai... Mei?

Mulla on henkilökohtainen ongelma: pätkävärjätyt langat. Näyttää vyyhdillä ihan kivalta, mutta neuleessa ... no joku ehkä tykkää?

Tää vyyhti olis varmaan ollut parempi suosiolla jättää paijailtavaksi?


Lankalaatikossa on vielä kaksi kerää pätkärääkättyä, toinen lahjaksi saatu, toinen itse ostettu. Ostin sen reilu vuosi sitten, kun päätin avartaa maailmankatsomustani ja selättää pätkävärjäyskammoni. Yksi sukanvarsi siitä on neulottu. Ehkä vielä jonain päivänä. Vähään aikaan en niihin kuitenkaan aijo koskea.

Niin ja nuo sukat. Malli on Kai-Mei Cookie A. Sock innovations kirjasta. Tuli vähän lörpöt mun makuuni, ois kai pitänyt ottaa pienemmät puikot tai säätää silmukkamäärää, kuten aluksi ajattelin. No, tulipahan kokeiltua.

9 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Harmillista, sillä mieluummin olisin sinua aikanaan muistanut Rancon semisolidilla langalla, mutta ei vain sattunut tielleni. En ole itsekään suuresti pätkärääkättyjen lankojen ystävä, mutta ainakin tässä langassa värien runsaudesta huolimatta yleisvaikutelma on hillitty... Tuota sukkamallia on näkynyt viime aikoina aika monessa blogissa, mistähän johtunee???!!!=)Aurinkoista viikonloppua!

Altocumulus kirjoitti...

Pätkävärjätyksi minusta nuo sukat on tosi kauniit, ainakin kuvan perusteella näyttävät tosiaan ihan rauhallisilta. Mutta totta on, että moni kaunis vyyhti ei ole niin ihana neulottuna, sukkina varsinkaan.

wilmiina kirjoitti...

Mitä enemmän näitä näkyy blogeissa, sitä enemmän alan mallista pitämään. Kuvissa ainakin mukava väritys :)

kaisa kirjoitti...

Mulla on samanlainen ongelma. Noita pätkävärjättyjä on vielä kertynyt lankalaatikkoon monta kerää. Kun ne on niin kauniita. Ja monesti tulee pettymys, kun ne on valmiina sukkina. Mutta voihan niitä vaan katsella, laittaa vaikka kehyksiin seinälle?

Anonyymi kirjoitti...

Ihan nätin hillitythän nuo ovat, huomattavasti kauheampiakin on nähty!

Soile kirjoitti...

Eihän nuot mitkään überpahat ole, ainakaan kuvassa. rauhallisen näköiset minusta. paaaljon kammottavampiakin on nähty. ja hyvin kuviokin jää esille.

Monet pätkityt langat ovat täyttä herkkua vyyhdillä, epäilyttäviä kerittynä kerälle ja kammottavia neulottuna.

Quickstep kirjoitti...

Kivat sukat. Hieno malli. Eikä pätkis näytä niissä ollenkaan pahalta :)

Kierikki kirjoitti...

hei, these are ... how do you say?
Ihana, hauska

Hepsi kirjoitti...

Kauniit sukat ja väri sopii niihin hyvin!