maanantai 9. helmikuuta 2009

On täällä neulottukin

On täällä neulottukin, mutta viimeviikkoina tämä rouva on opetellut tekmään käsillään myös jotain ihan muuta. Pari iltaa viikosta menee kansalaisopiston kurssilla.

Puikoilla parhaillaan Vaila. Hieman ristiriitaisin tuntein sitä teen, kun en ole varma vastaako lopputulos mielikuvaani. Teinköhän liian pienen? Ohjeen ja mittojen mukaan en, mutta tuo mielikuvani oli ehkä hieman eri eikä tullut tarkistettua niitä mittoja kunnolla. No kohtahan se nähdään meneekö purkuun enemmänkin kuin takakappaleen yläosa.

Joulukuun neulomuksista tarkasteluvuorossa on Sassymetrical. Kuten jo aiemmin arvelin, se oli minulle liian iso, enkä ole käyttänyt sitä kertaakaan. Äitini pelasti onnettoman kuitenkin purkutuomiolta adoptoimalla sen hyvään kotiin. Eli loppu hyvin kaikki hyvin. Tämä oli neulomiskokemuksena hauska, lanka oli vähintäänkin mielenkiintoinen ja tavanomaisesta valikoimastani poikkeava, lopputuloskin näyttää edelleen hyvältä mun silmään.


Ei ainakaan kaduta eli vastaus on: kannatti.

2 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kaunis neule! Hyvä että oli sopiva äidillesi!

Käytin upeata Parphernalia-sukkiesi mallia neuloessani säärystimiä. SUURKIITOS! Todennäköisesti neulon joskus vielä myös itse sukatkin. =)

Keittiövaaka kirjoitti...

Kaunis tekelehän tuo on! :)