lauantai 18. joulukuuta 2010

Enemmän tai vähemmän tähdellistä asiaa

Bollywoodhousut on vyötärökuminauhaa ja vyönsolkea vaille valmiit. Ne on vielä kaupassa. Hirvittävässä neuletyhjiössäni olen selaillut ohjeita, kerinyt vyyhtikaupalla lankaa, tikutellut varmaan pussillisen mallitilkkuja ja lopulta sorruin näpertelyyn.


Malliin törmäsin - kuinkas muutenkaan - Ravelryssä. Kantaa nimeä Stjärna ja suunnittelija on Karolina Eckerdal.


Lankana käytin 2 säikeistä villaa, joko Virtain Villan 2-säikeistä tai sit ILO-lankaa. Ei voi ihminen enää tietää. Noita mulla on kuitenkin ollut ja jompaa kumpaa oli keränen jäljellä. 3 mm sukkapuikoilla tikuteltu, tähden koko on n. 10 cm.


Onhan ne omalla tavallaan kauniita. Mutta silti: ärsyttävää näpertelyä. Olen paljon enemmän kilometritolkulla sileää oikeaa tyyppi. Ja kuten ensimmäisestä kappaleesta voi päätellä kärsin - toisin kuin moni kanssaneulojani - aloittamisen vaikeudesta. Pieni nopeasti valmistuva työ tarkoittaa, että täyty kohta taas aloittaa uusi.

10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tosi kauniit !! Sellaisen vähäeleisen tyylikkäät, josta tykkään.

Paula kirjoitti...

Tosi nätit! Voisi tehdä johonkin ikkunaan koristeeksi, vaan luulenpa että juuri tällainen näpertely jää itselläni aloittamatta. Paperitähdissäkin oli vähäksi aikaa tarpeeksi näpertelyä vaikka ne olikin yksinkertaiset tehdä :)

Laura L kirjoitti...

Kauniita! Joulukuusessa noi olis tosi ihanat, vaan eipä taida ehtiä enää täksi jouluksi tollaisia näpertämään.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Minäkään en tykkää turhanpäiväisestä näpertelystä, vaan mieluummin neulon metritolkulla sileää.. kunhan mitat on oikein.. ;oDD

outi kirjoitti...

Mulla on sama ongelma. Tuntuu, että pää on sukkia neuloessa nollautunut kaikista maailman neulemalleista. Mulla oli syksyllä selvät sävelet; laskeskelin hyvinkin viisi-kuusi isompaa työtä, jotka aioin tehdä, kunhan sukkaprojekti on ohi. Ja nyt en muista niistä yhtään. En tajua. Täällä sitä sitten pyöritellään virkkuukoukkua ja ihmetellään, että sukatko sitten. Kun ei vissiin muuta enää osaa. Tähtesi ovat kauniit, mutteivat ehdi meille enää täksi jouluksi. Favetin ne Ravelryssä; josko vuoden päästä sitten. Mukavaa joulua sinulle ja perheellesi, jos ei enää missään törmätä.

berenike kirjoitti...

Tosi ihanan näköiset! Todella siististi tehty :) (Itse saisin varmaan aikaseksi muhkuraisia myttyjä)

Eija kirjoitti...

Nuo on kyllä tosi söpöjä, tahtoo kans...

AnniKainen kirjoitti...

Kannatti väkertää kun ovat niin kauniita. Olisinpa hoksannu tuo ohjeen aikaisemmin mutta ehkä ensi jouluna voisi ilahduttaa jotakin eli kiitos vinkistä sinulle :)

Hanna kirjoitti...

Kivat sytämmet =o). Voisi vaikka itsekin kokeilla joskus tehdä.

upa kirjoitti...

Onpa kauniita!