tiistai 5. huhtikuuta 2011

Isohko mallitilkku

Mittailin kyllä matkan varrella, kun epäilin liian pieneksi, venyttelin ja yritin vakuutella itselleni, että on se hyvä. Vaan kun ei ole. Kainaloiden kohdalla huomasin, että kappale todellakin on 10 silmukkaa liian kapea. Siis 10 silmukkaa vähemmän, mitä olin alunperin laskenut. Ja alusta asti, koko matkan.


Yritän ajatella positiivisesti. Mieluummin iso mallitilkku kuin epäonnistunut kappale. Onneksi vain etukappale, eikä koko vartalo-osa pyörönä. Onneksi älysin sentään nyt, eikä sit kun yritän kiskoa valmista makkarankuorta päälleni.

6 kommenttia:

heikku kirjoitti...

tuota asennetta mullekin vähäsen.. että hei, tämähän oli vaan isohko mallitilkku, no worries! :D makkarankuoret jää yleensä käyttämättä, joten taisit toimia melkolailla viisaasti. :) eikä sekään kyllä ole mulla toiminut, että nooooh, piti minun muutenki pari kiloa laihuttaa.

Lea P kirjoitti...

Kävipäs hassusti! Ootkos ajatellut että tekisitkin sen takaosan vastaavasti hiukan leveämmäksi, ei kait se haittaa vaikka sivusaumat ei ihan linjassa olekkaan. Tätä olen itse joskus käyttänyt jos on tullut ensimmäisestä kappaleesta liian kapoinen. terv. Lea P.

Taina kirjoitti...

Joo, mietin kyllä leveämpää takakappaletta ja erillisiä kaitaleita sivuun, mutta...

- mun "oma etukappale" on muutenkin selvästi leveämpi kuin selkäpuoli eli saumat olis tulleet liian eteen. :D
- Etukappaleen reunoissa ja takakappaleella on eri mallineule eli vikapaikassa olevat saumat ois tulleet tosi selvästi esille
- ylimääräiset kaitaleet olis huutaneet mulle ikuisesti epäonnistumista

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

no voi harmin paikka sentään! tuttu tilanne tuokin. toivotan onnea uuteen yritykseen, tuo Norahin malli on tosi fiksu ja hauska.

(ps. entä jo et yritäkään mätsätä kappaleiden reunoja, ja neulot vaikka kaistaleet mustaa joustinneuletta kpl väliehin? sauma ei ole liian esillä ja sivu joustaisi vähän? Tai poimit silmukat reunasta ja neulot vyötäröä kohti sen puuttuvan osan? )

Pirena kirjoitti...

Voi hitsin hitsi, en muuta sano. Kun paljon tekee, välillä joutuu purkamaan.
Juuri oli päälläni eka kertaa uusiksi neulottu kirjovillatakkini, jonka ekan version jouduin purkamaan. Onneksi hihat riitti, etten niitä uudelleenneulonut.

anpali kirjoitti...

Heh, tsemppiä! Se sujuikin liian hyvin ollakseen totta ;-) Ei muuta kuin uudestaan.