tiistai 12. lokakuuta 2010

Suomalaista Sisua (tietysti xylitol)

Lisää heavy metallia, tälläkertaa hieman lajityypillisemmässä värityksessä. Kuvio kirjottu käsin silmukoita jäljitellen.


Malli on ideoitu isännän kanssa yhdessä. Alkunsa idea sai Syksyn Novitassa olleesta Karhupuserosta. Malli oli kuitenkin 7-veljestä langalle, joka on aivan liian paksu isännän käyttöneuleeksi. Langan vaihtaminen huomattavaksi ohuemmaksi olisi pienentänyt kuvion liian pieneksi.

Kun mietittiin kuvion uudelleen piirtämistä, isännällä oli pari muutakin ehdotusta. Toinen oli Perhon vaakuna. Hyvä kuva olisi ollut sekin, mutta päätin kuitenkin tarttua tähän Sisuun. Kuvio ei ole suoraan minkään Sisu-askin kyljestä, vaan siinä on käytetty lievää taiteilijan vapautta.


Pusero on siis neulottu koneella, lankana King Cole Merino Blend 4ply, kivan tuntoinen lanka ja kätevästi kartiolla. Mitat isännän lempipuserosta ja kommentti oli, että sehän istuu ihan kuin olis mittojen mukaan tehty.  Kirjontaan käytetty lanka on Handun PukkIlua. Kiertelin nettikauppoja ja mallailin paikallisessa kaikkia mahdollisia lankoja, mutten löytänyt oikein mieluista. Kotiin päästyäni pengoin jämälankalaatikkoani, ja sieltähän löytyi likipitäen täydellinen väri.

11 kommenttia:

MariL kirjoitti...

Ei voi muuta kuin jäädä taas suu auki ihmettelemään että vau! :)

TiinaR kirjoitti...

Upea!

Inkeri kirjoitti...

Hieno paita!

Kaisa kirjoitti...

VAU!! Näytin kuvaa Samille ja häneltä tuli spontaanisti: "HIENO!" Iiks, jos minäkin joudun tekemään vielä sisupuseron, ei kyllä tuo kirjonta onnistu noin hyvin! :D

Soile kirjoitti...

aika koppava paita! ei parane näyttää siipalle...

outi kirjoitti...

On se komee! (voit isännän kanssa siellä arvuutella, kumpaakohan se nyt tarkoittaa)

Judiuni kirjoitti...

Hyvää nimipäivää Taina!

MINNA kirjoitti...

Wautsi Wau! Kyl on upea paita!
Oikein hyvää nimpparia sinulle!

Paula kirjoitti...

Tosi hauska idea! Ei tule kadulla toista samanlaista vastaan!

Marika kirjoitti...

Upea paita !! Kehtaa se päällä raitilla saapastella. :-)

leenuliini kirjoitti...

Hieno paita!