torstai 21. helmikuuta 2008

SNY jälleen asialla

Hei!

Salainen neuleystäväsi on ostanut sinulle lahjakortin kauppaani! <...> Tämä ilmoitus toivottiin sähköpostiin, joten tulee nyt tosi
tylsästi viestimuodossa vain. Mutta ole hyvä hänen puolestaan:)
<...>

Terveisin Tiina TitiTyystäTällainen sähköpostiyllätys odotti minua tänään (viestistä poistettu "arkaluonteista" materiaalia). Parahin salainen ystäväni, hemmottelet minut pilalle! Kiitos!

Nyt on kova miettiminen mitä sitä tilaisi. Rynnätäkö heti tuhlaamaan lahjakortti vai pitäiskö säästellä tarvetta varten? Ihania raitasukkalankoja (mitäköhän mä kirjoitin äskettäin noista raitasukkalangoista...?), luomumerinoa, alpakkaa, soijasilkkiä, bambua - kerrassaan upeita lankoja toisensa perään. Vielä ei tosin mikään suorastaan vaatinut päästä puikoille ja joksikin tietyksi jutuksi eli ehkä koetan malttaa vielä mieleni. Ei ole helppoa se.

Ainahan vois tilata puikkoja, mutta kun niitäkin tuli juuri tilattua niitä aika iso satsi... Alkuviikosta meille rantautui KnitPicks Harmony Options setti. 30 cm Addipyöröt ehkä, mutta juuri 2,5mm oli loppuunmyyty. Pitsiaddit? Paitsi etten neulo pitsiä. Ehkä koetan malttaa vielä mieleni. Ei ole helppoa se.

2 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Pitsi-addit on ihania ihan muutakin neulottaessa. Suosittelen.

SNY kirjoitti...

Komppaan edellistä. Itsellä on "pitsi" addit ihan tavallisessa neulonnassa käytössä. Mä kun tykkään enempi tehdä palmikoita kuin pitsiä (jota sitäkin kokeillut)