maanantai 26. tammikuuta 2009

Joulukuussa valmistui paljon neuleita, siispä kuukausikatsastelu jatkuu.

Otetaan ensimmäisenä tarkasteluun pitsihuivit.
Miralda's Triangular Shawl on ihana ja olen sitä päinvastasista epäilyistä huolimatta käyttänyt muuhunkin kuin mallinuken lämmitykseen. Tietty ihkulangasta tämä olis vielä ihkumpi. Pääsinpähän samalla eroon jämälangasta, että kai se sitten kannatti.

Kapea pitsihuivi taas puolestaan oli hukassa, kunnes viime viikonloppuna sen löysin. Mallinuken kaulasta Adult Tomtenin alta. Että ei siis ole tullut käytettyä kumpaakaan. Tottapuhuen tuosta pitsihuivista en oikein tiedä päätyykökään ikinä käyttöön - vaikka ihana onkin - mutta annetaanpa sille vielä pari kuukautta armonaikaa muuntautua käyttöneuleeksi... se saattaisi olla parempi keväisempänä asusteena kuin näin talvipakkasilla, kun tekee mieli kääriytyä valtaviin lämpimiin huiveihin. Tuomio: odottaa.


Adult tomten on siis myös edelleen käyttämättä. Sen puolustukseksi täytyy kuitenkin sanoa, että en kyllä kuvitellutkaan sen olevan varsinainen talvineule. Minusta se on takki ja takkia pidetään ulkona. Paitsi talvella toppatakkia. Kevätaurinkoa odotellessa.

Seuraavaksi esittelyyn päässeekin sitten jotain uutta. Puikoilla on käsinkehrättyä silkkivillaa, puoliksi jaappanialaista, puoleksi Takkurannalla tehtyä. Tulossa: pipotrilogian kolmas osa ja kaulanlämmikettä.

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Tykkään punaisesta. Just miun näköinen.

Laura L kirjoitti...

Toi Tomten on tosi hiano! Vähän kun mun Vihervaara, ilman pitkähihaista aluspaitaa kutittaa ja sen kanssa taas on niin kuuma, että on pakko pitää ulkona. Ei siis mikään talvineule..

Marle kirjoitti...

Kaunis huivi tuli jämälangastakin. Tuo adult tomten näyttää todella tyylikkäältä. Kevättakkina se on upea.