sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Tuli niistä sittenkin säärystimet

Seuraavaksi esittelyssä omituinen projekti. Leijuvat säärystimet.

Eiku...

Kaikki lähti siitä, että mietiskelin mitä kaikkea noista varastossa lojuvista langoista vois tehdä ja yhtenä ajatuksena tuli mieleen säärystimet. Periaattessa tykkään moisesta asusteesta, mutta en oikein tahdo osata käyttää - yleensä on jalassa kuitenkin villasukat joiden pitkät varret ajaa jokseenkin saman asian.

Sitten näin mallin ja ihastuin, menin ruokakauppaan ja ostin langat. Lähestulkoon harkitsematta. Ei siis jämälankoja vaan ihan uutta. Ja vielä seiskaveikkaa, ei edes mitään ihanaa luksuslankaa. Jo kotimatkalla alkoi kaduttaa.

Langat oli kuitenkin hankittu, joten päätin käyttää ne mahdollisimman nopeasti pois. Eka säärystin oli noin puolivälissä kun se alkoi väittää olevansa paljon parempi villapaidan hiha kuin säärystin. Ihan liian leveäkin olisi ja lörppö ja tylsän värinen ja mitä vielä. Hammasta purren jatkoin sen loppuun. Ja harkitsin vakavasti purkamista. Mutta sitten mulla olis ollut 1 kerä purettua seiskaveikkaa sen yhden kokonaisen seurana. Ei houkutellut sekään ajatus. Lisää irvistystä ja toinenkin kappale puikoille. Vielä senkään valmistuttua ei ollut mikään voittaja fiilis.

Mutta sitten ruma ankanpoikanen pääsi höyrytys/ venytyskäsittelyyn ja kas - jos ei joutsen niin ainakin nätti ankka. Liika lörppöys karisi pituussuuntaisen venytyksen ansiosta ja neulepinta paljasti kauniin sielunsa. Ehkä pidän nämä sittenkin itse enkä anna naapurin koiralle leikkikaluksi.

Malli: Mosey (Knittystä)
Lanka: 7 veljestä, 270 g
Puikot: 4,5 mm

Tälläkertaa vaan näitä myttykuvia. Jos haluatte nähdä in action, niin käykää katsomassa ohjetta. Näyttää jalassa just samalta.

5 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Kauniit säärystimet.Oikein on näyttävän näköiset jalassa.

Hansu kirjoitti...

Noi näyttää kyllä tosi kivoilta!

Mari kirjoitti...

Kauniilta näyttävät! :)

Tupuna kirjoitti...

Kaunnit ovat, kyllä passaa laittaa jalkaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein kauniit, joo, ei todellakaan koiralle!