maanantai 8. kesäkuuta 2009

Protoilua


Ihastelin tässä taannoin Punasen lasimerkkejä. Kaivelin vähän laatikoita ja tekaisin muutaman mallikappaleen.

Mutteri killuu ketjussa jonka päähän on tehty koukku, ledi päätyi roikkumaan tuplarenkaaseen ja regulaattori sai seurakseen papukaijalukon. Ledi ja mutteri yksilöissä on käytetty pienempiä välirenkaita jotka olivat aika pehmeitä, saa nähdä kestääkö käytössä. Eihän näissä periaattessa tietysti roikuta, mutta käytännössä voi tietysti tarttua kiinni johonkin. Toisaalta ehkä parempi että merkki antaa periksi ennemmin kuin neule.

4 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Hauskoja! Tulee aivan mieleen vanhat, käytöstä poistuneet tietokoneet ja niiden ihastuttavat osat, joista tekisi heti mieli tehdä kaikenlaista - suosikkejani tietenkin piirilevyt (oi!kauniita!) :)

Punanen kirjoitti...

Vähän insinöörimmät silmukkamerkit :D
Tää on just sitä "parastamista" joksi eräs henkilö sanoi sitä kun napataan jostain idea ja parannetaan sitä oman mielen mukaiseksi. Siis parastamista parhaimmillaan. Harmi kun lähipiirissä ei ole neulovia insinöörejä, ois ollu niin mainio lahja :D

Nunt kirjoitti...

Hih, loistavia!

Outi kirjoitti...

Mahtavia! Mulla ei ole yhden yhtä silmukkamerkkiä. Olen käyttänyt kaikenmaailman jämälankoja ja ovat toimineet hyvin, mutta nyt rupesi kyllä himottamaan nuo. Oi että!