lauantai 6. kesäkuuta 2009

(Toiseksi) viimeinen tuomio

Tomtenihan se siinä edellisen postauksen kuvassa tosiaan köllötteli. Tavaallan tämä takki oli ihana, mutta kuitenkin täysin käyttämätön. Hieman iso (painava takki ainaoikein neuletta venyy ihan kiitettävästi), liian kuuma sisälle, ulkokäytössä ei pidä tuulta.


Takin kuivuttua voin todeta, että hihan pituus riittää, eikä tullut liian peltinen - vaikkakin tavoite olikin vähän vähemmän huopunut. Vartalonympärys on hieman nafti, nappeja ei laita oikein mielellään kiinni. Vaikka takki auki tulee muutenkin yleensä juostua, olis kiva tietää, että tarvittaessa sen saa myös kiinni. Harkitsen vielä vetoketjua, se lisäisi kyllä käyttömukavuutta huomattavasti. Tai sit kastelen ja venyttelen vielä kerran. Tai molempia. Tarina jatkuu?

Tämän päivän sää on kuin tehty tälle vaattelle. Kolea ja harmaa. Ilman pinkkiä aluspaitaa ja mustia housuja maastoutuisin lähes täydellisesti tuohon takapihan metsikköön.

Ihana, lämmin.

5 kommenttia:

tikru kirjoitti...

Näyttää hyvälle. Se vetoketju vois olla aika hyvä idea, tosin kastelukin tekee ihmeitä. Mä heittäsin sellasen vetskarin joka aukee molemmista päistä. Taidan himoita tomtteniakian... öh. lisää käsiä.

Riikka kirjoitti...

Tyylikäs!

Hepsi kirjoitti...

Näyttää upealta!

Mari kirjoitti...

Kivan näköinen!

Kate kirjoitti...

Tyylikäs!